Рус | Укр

Вхід


Кошик: 0 товарів

Нут - органічні, сертифіковане насіння для проростків GEO, 90г, Bavicchi

Артикул
- 4856
Виробник
- Bavicchi
Об`єм
- 90 г


95 грн.
Очікується поставка
Підписатися

Опис
Нуту паростки є багатими вітамінами, амінокислотами, а також залізо, кальцій, цинк і калій. Вони особливо рекомендуються при дієтах з високим вмістом білка, дають відчуття ситості і знижують апетит. Кращим і найшвидшим методом пророщування насіння нуту буде мішок для пророщування. Зверніть увагу на час проростання, яке становить 3-4 дня. Принцип, запозичений зі східної кухні, полягає в тому, що проростки нуту слід готувати на пару перед вживанням, але тільки протягом декількох хвилин, щоб запобігти пошкодженню ферментів і вітамінів температурою. Цей простий прийом покращує смак бобових і покращує їх засвоюваність. Має злегка горіхове післясмак. Ви можете додавати їх в салати, вони також відмінно підходять для намазування. Як сіяти: Замочіть насіння на 10 годин і видаліть всі зламані насіння. Добре промийте їх під водою і помістіть в проращіватель. Поливати 2-3 рази на день. Цей сорт насіння любить рости в мішечку для пророщування. Готові паростки можна зберігати в холодильнику кілька днів, після чого вони продовжать рости. Перед вживанням проростки необхідно промити. Смачного!

Нут - органические, сертифицированные семена для проростков GEO, 90г, Bavicchi

Нута ростки являются богатыми витаминами, аминокислотами , а также железо, кальций, цинк и калий. Они особенно рекомендуются при диетах с высоким содержанием белка , дают ощущение сытости и снижают аппетит. <br /> <br /> Лучшим и самым быстрым методом проращивания семян нута будет мешок для проращивания. Обратите  внимание на время прорастания, которое составляет 3-4 дня.<br /> <br /> Принцип, заимствованный из  восточной кухни, заключается в том, что проростки нута  следует готовить на пару перед употреблением, но только в течение нескольких  минут,<br /> чтобы предотвратить повреждение ферментов и витаминов температурой. Этот простой прием улучшает вкус бобовых и улучшает их усвояемость. <br /> <br /> Имеет слегка ореховое  послевкусие.<br /> <br /> Вы можете добавлять их в салаты, они также отлично подходят для намазывания.<br /> <br /> Как сеять:<br /> Замочите  семена на 10 часов и удалите все сломанные семена. Хорошо промойте их под водой и поместите в проращиватель.<br /> <br /> Поливать 2-3 раза в день.<br /> <br /> Этот сорт семян любит расти в мешочке для проращивания.<br /> <br /> Готовые ростки можно хранить в холодильнике несколько дней, после чего они продолжат расти.<br /> <br /> Перед употреблением проростки необходимо промыть. <br /> <br /> Приятного аппетита!

95
5
5
1
100
100
З цим товаром купують

Оберіть мову сайту?


Українська мова | Російська мова