Рус | Укр

Вхід


Кошик: 0 товарів

Трохи історії Naty

Трохи історії Naty



 Більше 20   років тому, Марлен Сандберг, ставши матір'ю двох хлопчиків задумалася про використання підгузників і інших засобів особистої і дитячої гігієни. У той час вона була успішним юристом у великій компанії і замислювалася про те, що ми робимо з навколишньою природою.
 
 Випадково Марлен попалася на очі стаття в пресі про те & nbsp; якої шкоди природі завдає використання одноразових підгузників природі.   В середньому на одну дитину припадає   близько півтонни використаних підгузників в рік. Більшість традиційних одноразових підгузників в той час, як і зараз виробляються з пластика і похідних матеріалів і після утилізації   не підлягають переробці.    
 
 Засновник Naty - Марлен Сандберг

Той час Марлен згадує, як час пробудження і повної зміни світогляду на навколишній світ і невпевненості. Невпевненості в тому   чи можна змінити ситуацію на краще.   "Як і багато батьків у мене просто не було можливості використовувати старі добрі пелюшки, просто не було часу прати це все". Тоді вона зрозуміла, що на ринку просто необхідні натуральні і в той же час   сучасні підгузники.

Через п'ять років   роботи, досліджень та розробок, Марлен відкрила компанію Naty (Nature babycare)   і представила новий продукт - натуральні, біорозкладні, одноразові підгузники і трусики,   не поступаються в комфорті і простоті використання синтетичним аналогам.  



Купить продукцию Naty >

 


 

Повернення до списку

Оберіть мову сайту?


Українська мова | Російська мова