Рус | Укр

Вхід


Кошик: 0 товарів

Комфморт в кожному рядку Wooly organic

Комфморт в кожному рядку Wooly organic
Усі батьки хочуть дати своїй дитині найкраще: від одягу, до іграшок. Але як же вибрати те, що підійде вашій дитині серед усього розмаїття дитячих товарів? Компанія Wooly Organic, що представляє товари з органічної бавовни - представляє іграшки і предмети догляду за немовлям, якими ви точно залишитеся задоволені.


 

Натуральні іграшки - друзі звірята

 
    Вулs Органік - компанія з Прибалтики. Головними героями їх серії дитячих товарів стали найпопулярніші персонажі всіх дитячих казок і мультфільмів - заєць і ведмежа. Приємні м'які іграшки стануть надійними друзями для вашого малюка.
 Фігурки звірів доступні в великому і маленькому розмірі. А також в асортименті бренду прорізувачі для дитячих зубів з ведмежам і зайцем і комфортери - невеликі і затишні іграшки-ганчірочки, з якими діти так люблять засипати.
 
 Зрозуміло, що працюючи з натуральнj. органічним бавовною компанія Wooly Organic не могла обмежитися тільки іграшками. Адже ніжні бавовняні тканини, як ніби створені для того, щоб шити з них одяг для новонароджених і немовлят. Штанці, боді і чоловічки природних бежевих тонів можна купити як комплектами, так і окремо. Всі вони упаковані в стильні коробки, так що подібний набір може стати відмінним подарунком дитині. На особливу увагу заслуговують рушники з капюшоном для купання малюка і теплі затишні пледи.
 Для виробництва дитячого одягу і іграшок Wooly Organic використовують тільки натуральні матеріали:
 Натуральна бавовна, сертифікований The Global Organic Textile Standard (GOTS). При його вирощуванні не використовуються пестициди та інші синтетичні добрива та засоби захисту рослин.
 Для наповнення іграшок використовується кукурудзяна волокно - поліактид.
 Дерев'яні кільця іграшок-прорізувачів виконані з кленового дерева і покриті натуральним бджолиним воском. Дитина може їх облизувати і гризти без небезпеки для себе.
 Всі зображення на упаковках надруковані безпечними натуральними соєвими чорнилом.
 Вся продукція Вулі Органік забарвлена в природні тони: екрю і коричневий. Така колірна гамма дає можливість вільно розвиватися уяві вашого малюка, не відволікаючись на яскраві і часом безглузді кольорові плями.

Купить продукцию Wooly organic >



Повернення до списку

Оберіть мову сайту?


Українська мова | Російська мова